LOPD - Gestió Global

VOLS

... complir amb la Llei de Protecció de Dades LOPD?

Consultoria > Protecció de Dades

A Gestió Global som experts en ajudar a empreses a complir amb la llei de protecció de dades. Oferim serveis de consultoria personalitzats per adaptar el teu negoci a la normativa vigent i evitar sancions. El nostre objectiu és assegurar que les teves dades estan ben protegides i la teva empresa compleix amb totes les obligacions legals.

Què és la Llei de Protecció de Dades?

La Llei de Protecció de Dades és una normativa que estableix les obligacions que les empreses i organitzacions han de complir en relació al tractament de dades personals. Aquesta llei s’aplica a qualsevol empresa que processi dades personals de ciutadans de la Unió Europea. La llei està dissenyada per protegir la privadesa de les persones i garantir que les seves dades no siguin utilitzades de manera il·legal o inadequada.

Per què és important complir amb la Llei de Protecció de Dades?

Complir amb la Llei de Protecció de Dades és important perquè et protegeix a tu i a la teva empresa de possibles sancions i multes. A més, garanteix que les dades dels teus clients i empleats estan ben protegides i que no s’utilitzen de manera il·legal o inadequada. En complir amb la llei, també estàs construint la confiança dels teus clients i mostrant que valores la seva privadesa.

Quins serveis de consultoria oferim?

A Gestió Global oferim serveis de consultoria personalitzats per ajudar-te a complir amb la Llei de Protecció de Dades.

Alguns dels nostres serveis inclouen:

  • Identificació dels riscos i les mesures de seguretat.
  • Desenvolupament del pla d’acció a aplicar.
  • Elaboració del registre d’activitats de tractament de dades.
  • Redacció i revisió dels contractes i les clàusules informatives i de consentiment.
  • Desenvolupament i implementació de protocols i notificació de violacions de seguretat.
  • Anàlisi dels riscos i, si s’escau, avaluació de l’impacte.
  • Servei de Delegat de Protecció de Dades.
  • Auditoria de verificació de la normativa de protecció de dades.
  • Assessorament continuat.

Per què triar Gestió Global?

A Gestió Global som experts en protecció de dades i t’oferim serveis personalitzats per adaptar la teva empresa a la normativa vigent. Comptem amb un equip especialitzat en protecció de dades i utilitzem les millors pràctiques en matèria de seguretat de la informació. A més, som una empresa compromesa amb els nostres clients i treballem de manera transparent i eficient.

Contacta’ns! Si necessites ajuda per complir amb la Llei de Protecció de Dades, no dubtis a contactar amb nosaltres. T’oferim serveis personalitzats i solucions adaptades a les necessitats de la teva empresa.

Veure article: Protecció de dades a les empreses


Membre de

Logo RED PAE

Associats a